JA HABIBI HOOGEZAND

JA HABIBI HOOGEZAND Uw adres voor pizza's, pasta's en andere specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 359 beoordelingen
27 jan 2020 om 20:21 Pasta was heerlijk maar de lasagne was echt een aanfluiting.
24 jan 2020 om 23:59 Het was warm, duurde wel een poos, maar het was druk, dus dat is geen probleem. Wel vond ik het andere keren iets lekkerder.
20 jan 2020 om 21:41 Prima
19 jan 2020 om 23:02 Helaas waren de bodems wat aangebrand... erg jammer
13 jan 2020 om 14:08 Pasta was top. Echte Italiaanse smaak . 2 kleine foutjes. Was te vet. En ik vroeg om penne, maar kreeg heel wat anders
12 jan 2020 om 1:54 Toen ik bestelde kreeg ik een tijd door van 45 minuten maar het was er binnen 25 minuten en het el heerlijk precies wat ik had besteld
6 jan 2020 om 19:18 Top.!
5 jan 2020 om 20:19 Heerlijk gegeten!!
4 jan 2020 om 22:01 Zelfs appart sigaretten voor me gehaald. En eten ook goed!
3 jan 2020 om 9:40 Super aardige jongens, enige vervelende is dat het wachten op eten best lang kan duren. Voor de rest, helemaal geen klachten!
30 dec 2019 om 19:19 Telefonisch en bij afhalen waren ze allemaal heel vriendelijk. Top jongens ga zo door
24 dec 2019 om 1:04 Snelle bezorging, lekker eten